André, Freddy en Dirk zorgen al 10 jaar voor de composthoek op De Appelwijk

Freddy Vanthourenhout, Dirk Vandersteene en André Crabbe zorgen al tien jaar voor  de composthoek in wijk De Appel in Westrozebeke
Joke Couvreur Freddy Vanthourenhout, Dirk Vandersteene en André Crabbe zorgen al tien jaar voor de composthoek in wijk De Appel in Westrozebeke
Tien jaar geleden richtte het buurtcomité van de Appelwijk in Westrozebeke op eigen initiatief een composthoek op in de wijk, meteen een primeur voor West-Vlaanderen. Zaterdag werden de drie compostmeesters in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.

Het eerste buurtcomposthoekje van de provincie wordt tien jaar na de oprichting nog steeds met even veel enthousiasme gerund door Freddy Vanthourenhout, Dirk Vandersteene en André Crabbe.De drie compostmeesters zetten het tuin-en keukenafval van 110 gezinnen om in compost en gebruiken daarbij een zelfgemaakte compostmolen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.