2.000 plaatsen voor Zombietrail bijna allemaal de deur uit

De deelnemers aan de Zombietrail mogen zich weer aan huiveringwekkende taferelen verwachten.
Foto Joke Couvreur De deelnemers aan de Zombietrail mogen zich weer aan huiveringwekkende taferelen verwachten.
Het ziet er naar uit dat er tweeduizend deelnemers aan de start van de derde editie van de Zombietrail in Staden zullen staan. Woensdagmiddag waren nog minder dan honderd plaatsjes vrij.

De Zombietrail is een combinatie van een veldloop en een halloweentocht waarbij de deelnemers onderweg de stuipen op het lijf worden gejaagd. Een succesformule, want bij de eerste editie in 2017 klokte de organisatie al af op 1.500 deelnemers. Vorig jaar waren dat er 1.929 en dat record wordt straks op zijn minst geëvenaard. “Meer dan tweeduizend mensen kunnen we om veiligheidsredenen niet toelaten”, zegt Wouter Van Vooren van de organiserende vzw. “Er zijn nu nog minder dan honderd plaatsen vrij, dus wie er nog bij wil zijn, wacht best niet te lang. Waarschijnlijk zullen we de inschrijvingen in de loop van het weekend afsluiten. Ter plaatse inschrijven zal dus niet mogelijk zijn.”

Op 26 oktober starten de deelnemers in de sporthal van Staden in verschillende golven tussen 18.30 en 21 uur. Om de acht minuten vertrekt een groep van 110 mensen. Alleen voor de laatste golven tussen 20.30 en 21 uur zijn nog plaatsen vrij. Inschrijven kost zeven euro en kan op www.zombietrail.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.