Yasmin en Mylan geven elkaar hun ja-woord

Drie klassen van het 4de leerjaar van de Sint Calasanz school uit Hoevenen brachten een bezoek aan het Stabroekse gemeentehuis.
Alfons Schryvers Drie klassen van het 4de leerjaar van de Sint Calasanz school uit Hoevenen brachten een bezoek aan het Stabroekse gemeentehuis.

Drie klassen van het 4de leerjaar van de Sint Calasanz school uit Hoevenen brachten een bezoek aan het Stabroekse gemeentehuis. De 61 leerlingen en hun juffen werden ontvangen door burgemeester Rik Frans (N-VA) en leden van het schepencollege. De burgemeester nam de kinderen mee op sleeptouw naar de raadzaal en net zoals bij een echte gemeenteraad kregen de kinderen er de kans om vragen te stellen. Nadien volgde een rondleiding door het gemeentehuis en maakten de leerlingen kennis met de gemeentelijke diensten.

Het bezoek aan het gemeentehuis werd in de trouwzaal afgesloten met een huwelijksceremonie tussen Yasmin Stelter en Mylan Lambot. Nadat de burgemeester de rechten en plichten van het huwelijk had voorgelezen, en de ringen werden aangeschoven, werd het huwelijk voltrokken met een dikke knuffel. Nadien volgde de groepsfoto op de trappen van het gemeentehuis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.