Supportersclub Rode Duivels opgericht

Supportersclub Rode Duivels opgericht
RV Supportersclub Rode Duivels opgericht
Supportersclub De Scheve Toren is een officiële supportersclub verbonden aan de federatie. Naast afdelingen in Schelle, Niel, Boom en Aartselaar komt er een nieuwe locatie bij in café De Klok, Dorpsstraat 41, in Stabroek.

“De club is vooral gericht op supporters die graag met een groep vrienden de sfeer rond de wedstrijden willen beleven. Wij bieden ook een service voor mensen die kiezen om individueel naar de Rode Duivels te gaan kijken en kunnen steeds een variabel aanbod van tickets aanbieden. De supportersclub heeft als doel om in groep naar de wedstrijden van de Rode Duivels te rijden/varen/vliegen”, zegt initiatiefnemer Tom Ploegaerts. Om de wedstrijden van de Rode Duivels bij te wonen dient u lid te zijn van de federatie. Het lidmaatschap voor deze federatie kan enkel bekomen worden via een erkende supportersclub zoals SC De Scheve Toren. Info via info@schevetoren.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.