Oud-schepen Jos Verhulst (86) viert briljanten huwelijksverjaardag

Samen met zijn echtgenote werd oud-schepen Jos Verhulst ontvangen op het gemeentehuis.
Alfons Schryvers Samen met zijn echtgenote werd oud-schepen Jos Verhulst ontvangen op het gemeentehuis.
In Stabroek zijn Jos Verhulst (86) en zijn echtgenote Alida Van Den Dorpel (85) ontvangen op het gemeentehuis. Het koppel vierde zijn briljanten huwelijksverjaardag.

Het echtpaar kreeg een receptie aangeboden en burgemeester Rik Frans (N-VA) overhandigde hen een penning van het koningshuis. Daarnaast waren er nog geschenkencheques ter waarde van 100 euro.

Jos en Alida zijn beiden afkomstig van het ondertussen verdwenen polderdorp Lillo. In 1954 stapten ze in het huwelijksbootje en kregen drie kinderen en ondertussen zijn er ook al 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Als oud-schepen is Jos een bekend figuur in Stabroek. Op 18-jarige leeftijd werd hij voorzitter van ‘De Liberale Jonge Wacht Lillo’. Van 1961 tot 1970 was hij voorzitter van de toenmalige PVV. In 1971 werd Jos gemeenteraadslid in Stabroek. Onder burgemeester Eduard De Bie werd hij schepen voor Financiën, Personeel en Sociale Zaken. Halfweg zijn derde ambtstermijn gaf Jos de fakkel door aan partijgenoot Raf Engels. Voor zijn politieke loopbaan kreeg Jos de titel ereschepen.

Momenteel zetelt Jos nog in de raad van bestuur van kinderdagverblijf Bongo en bij de vereniging Breek De Stilte vzw is Jos commissaris.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.