Inschrijvingen voor Smikkeltoer

Smikkeltocht per fiets.
RV Smikkeltocht per fiets.
Voor de 20ste keer richt de Gezinsbond, afdeling Stabroek/Hoevenen/Putte, op zondag 6 oktober een smikkeltoer in. Dat is een gezinsvriendelijke fietstocht van ongeveer 36 kilometer. 

Bij de start krijgen de deelnemers een aperitiefje en een hapje. Onderweg zijn er een viertal stopplaatsen, waar een smikkel en een slokje worden aangeboden. Aan het einde van de rit wacht nog een deftige afsluiter. In totaal is de tocht goed voor zes maal een drankje en zes maal een hapje. Er wordt gestart tussen 12 en 13 uur aan zaal De Rosmolen. De fietstocht kan zowel individueel als in groepsverband gereden worden en kost 12 euro per persoon. Kinderen onder de zes jaar mogen gratis deelnemen. 

Er is slechts één inschrijvingsdag en die gaat door op zaterdag 14 september tussen 10 en 12 uur op het adres Brouwersstraat 32 te Stabroek. Er is een inschrijvingsstop bij 250 deelnemers. Tijdig inschrijven is de boodschap. Bijkomende info via gerda.beelaert@gmail.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.