Infomarkt over verkaveling Schoem

Info over verkaveling Schoem
RV Info over verkaveling Schoem
De gemeente Stabroek organiseert samen met Igean, LV-Architecten, projectontwikkelaars Reno-Art en Van Wellen op woensdag 16 oktober een infomarkt over de bouw van woningen in de verkaveling Schoem in Hoevenen.

Voor de nieuwe verkaveling werd al een nieuwe weg aangelegd tussen de Kerkstraat en E. De Beuckelaerlaan. Die werd August Huybrechtslaan gedoopt, verwijzend naar de laatste burgemeester van de toen nog zelfstandige gemeente Hoevenen. 

Er zijn dertien kavels voor eengezinswoningen te koop. De verkoop is nog niet helemaal afgerond, maar de eerste bouwvergunningen voor de nieuwe woningen zijn al afgeleverd. De bouwprojecten zullen in de loop van dit en volgend jaar starten. 

Binnen het project is ook ruimte voor de bouw van 46 meergezinswoningen verspreid over 4 gebouwen. Tot slot komen er nog gemeenschapsvoorziening met ongeveer 40 bejaardenflats, een bibliotheek, kinderopvang en dienstencentrum. Daarvoor moet de planning nog opgestart te worden. De verkaveling zal afgewerkt worden met een park en de nodige groenvoorzieningen. 

De infomarkt vindt plaats tussen 10 en 18 uur in de refter van de gemeentelijke basisschool De Rekke, ingang via de P.J. Tijsmanslaan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.