Benefietconcert Kon-Tiki

Benefietconcert
RV Benefietconcert
De Koren Canteclaer Hoevenen organiseren op zondag 23 juni om 15 uur in de Kon-Tiki kapel aan de Missiehuislei 46 in Kalmthout een benefietconcert ten voordele van de zorgorganisatie Kon-Tiki in Kalmthout.

Bij Kon-Tiki krijgen kinderen, jongeren en volwassenen met een ernstig meervoudige beperking een aanbod dat helemaal aansluit bij hun specifieke zorgvraag. Elk kind, elke jongere en volwassene met een ernstige meervoudige beperking is uniek. In de verschillende leefgroepen wordt met hart en ziel een veilige en stimulerende omgeving gecreëerd voor deze kinderen, jongeren en volwassenen. Het Canteclaer kinder-, jongeren- en volwassenenkoor zijn blij om hun bijdrage te mogen leveren en brengen een gevarieerd repertoire. Toegangsprijs is 10 euro en kaarten kan u bestellen via een mailtje naar concert@koorcanteclaer.be of lynn.joris@heder.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.