Onder andere Frank Vliegen (CEO van TRIXXO, links) en Jan Van Esbroeck (CEO van Sportpaleis Group, tweede van links) en Nina Derwael (centraal) kondigden de nieuwe naam aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere Frank Vliegen (CEO van TRIXXO, links) en Jan Van Esbroeck (CEO van Sportpaleis Group, tweede van links) en Nina Derwael (centraal) kondigden de nieuwe naam aan. © Karolien Coenen

Sportpaleis Group en TRIXXO gaan samenwerking aan: Hasseltse ‘Ethias Arena’ heet voortaan ‘TRIXXO Arena’

HasseltTijdens een grootse persconferentie, in aanwezigheid van ‘golden girl’ Nina Derwael, werd woensdag belangrijk nieuws aangekondigd voor de Limburgse provinciehoofdstad. Zo heet de vroegere Hasseltse Ethias Arena voortaan ‘TRIXXO Arena’, nu Sportpaleis Group en TRIXXO een langdurige samenwerking tot wel tien jaar afgesloten hebben. Het nieuwe logo prijkt sinds woensdagmiddag op de hal.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.