Walter Vermeulen is niet opgezet met het verlenen van een nieuwe convenant aan Golden Vegas want hij ziet nu zijn huurder vertrekken en blijft zelf met lege handen achter.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter Vermeulen is niet opgezet met het verlenen van een nieuwe convenant aan Golden Vegas want hij ziet nu zijn huurder vertrekken en blijft zelf met lege handen achter. © Kristof Pieters

Speelhal Golden Vegas verhuist naar aanpalend gebouw: “Dat zet deur op een kier voor heropening discotheek”

BeverenGolden Vegas, eigenaar van de speelautomatenhal aan de Gentseweg in Beveren, heeft een nieuwe convenant afgesloten met de gemeente Beveren. De zaak mag niet alleen 24 op 24 uur geopend zijn, maar  zal ook verhuizen naar het aanpalende pand. Dat is zeer tegen de zin van Walter Vermeulen, eigenaar van het huidig gebouw. “Ik ga deze zaak niet leeg laten staan. Desnoods heropen ik de discotheek die er vroeger was.”

 1. Jaymen (2,5) is deels doof, ouders starten inzamelactie voor hoorapparaat: “We willen zo snel mogelijk zijn taalachterstand wegwerken”
  PREMIUM
  Izegem

  Jaymen (2,5) is deels doof, ouders starten inzamelac­tie voor hoorappa­raat: “We willen zo snel mogelijk zijn taalachter­stand wegwerken”

  Amper 2,5 jaar is hij, maar kleine Jaymen uit Izegem heeft al een hele lijdensweg afgelegd. Hij was pas vier dagen oud toen hij een hersenvliesontsteking kreeg en een paar maanden later kreeg hij een waterhoofd. Sindsdien is hij gedeeltelijk doof. Een hoorapparaat zou zijn achterstand wat kunnen wegwerken. “Maar net nu is een herziening van onze zorgtoeslag geannuleerd”, zucht mama Ilse Vanpoucke. Jaymens ouders zijn daarom een inzamelactie gestart.
 2. Spectrumcollege verkoopt popcorn voor Rode Neuzen Dag
  Beringen

  Spectrum­col­le­ge verkoopt popcorn voor Rode Neuzen Dag

  Afgelopen vrijdag verkocht het Spectrumcollege Campus Beringen popcorn voor Rode Neuzen Dag. De school draagt het welbevinden van haar leerlingen hoog in het vaandel. “Als we het gevoel hebben dat er meer aan de hand is, kunnen de leerlingen altijd terecht bij het zorgteam en de leerlingbegeleiders. We ondernemen ook verschillende acties op school zoals sportactiviteiten, een masterclass en de ‘vriendschapsdag’… Deze activiteiten hebben als doel het groepsgevoel te vergroten en de leerlingen het gevoel te geven ‘jij bent belangrijk, jij bent een onmisbare schakel in de klas’. Onze actie bracht maar liefst 602 euro op.”