Speelgoedwinkel en café failliet verklaard

De rechtbank van koophandel van Turnhout heeft elf faillissementen uitgesproken. Tien jobs gingen verloren. Onder meer speelgoedwinkel Dimpna-Center in Geel is failliet, net zoals de bvba achter café De Markt op de Grote Markt in Turnhout.

BALEN. Groep DJ cv uit de Veststraat ging op de fles. Het bedrijf was bezig met grafische activiteiten. Ook zaakvoerder Georgio De Jong is failliet verklaard. Meester Christophe Geukens is curator.

BEERSE. Patricia Van Steenbergen is failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. Het gaat om de uitbaatster van café De 2 Volksvrienden aan de Rijkevorselseweg. Er is nog geen nieuwe exploitant gekend. Curator is meester Katty Somers.

GEEL. Speelgoedwinkel Dimpna-Center bvba in De-Billemontstraat legde de boeken neer. Er werkten drie bedienden. Curator is meester Tom Vandecruys.

GEEL. Goldie BVBA is een groothandelaar in diamanten en edelstenen. De maatschappelijke zetel zat in de Dokter Van de Perrestraat. Curator is meester Tom Vandecruys.

HERSELT. Leerzingen bvba uit Limberg is een handel in muziekinstrumenten en aanverwanten. Curatoren zijn meester Jacques Arnauts-Smeets en meester Gunther Peeters.

LAAKDAL. De Oude Melkerij bvba van Eindhoutdorp is failliet na een dagvaarding. Het gaat om een groothandel in weefsels, stoffen, kleinhandel in kleding en accessoires. Meester Patrick De Ferm handelt de zaak verder af.

LILLE. NV Jan Cools aan de Lichtaartsesteenweg vroeg het faillissement aan. De kleinhandel in kachels en haarden had zeven mensen in dienst. Meester Kristof Benijts en meester Philip Somers zijn de curatoren.

MEER. Varkensbedrijf Kenis P&J LV uit de Oude Tramweg vroeg het faillissement aan. Vennoot Pieter Kenis stopt ook. Meester Mark Bruurs is de curator.

MOL. Ronin Technologies bvba uit de industriezone Vlasmeer ging failliet op vraag van de schuldeisers. Het bedrijf verhandelde computers en software. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans zijn de curatoren.

OUD-TURNHOUT. Doe Het Zelf Van Dooren bvba, groothandel in bouwmaterialen, ging failliet na een dagvaarding. De zaak was gevestigd aan de Steenweg op Mol. Curator is meester Tom Van Even.

TURNHOUT. Nieuwemarkt, de bvba achter café De Markt op de Grote Markt, heeft de boeken neergelegd. Het pand staat leeg. Meester Ronny Ceusters is curator. (DVGT)