Sociaal woonblok in Wijnstraat nadert afwerking

De Ronsese sociale huisvestingsmaatschappij De Nieuwe Haard blijft investeren in de bouw van nieuwe appartementen. Zo nadert een nieuw complex tussen de Wijnstraat en de Kegelkaai haar afwerking.

"De maatschappij investeert voortdurend in nieuwbouwprojecten, zowel in de verhuur- als in de verkoopsector, en in de vervangingsbouw of renovatie van het bestaande patrimonium", zegt directeur Peter Lepez.

"In het nieuwe appartementsblok Wijnstraat worden er 14 appartementen te koop aangeboden. De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte variërend tussen 82 m² en 128 m². De appartementen zijn voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen terras of dakterras. In de kelderverdieping heeft elke koper een parkeerplaats en berging ter beschikking. Deze berging en parkeerplaats zijn inbegrepen in de prijs. De appartementen worden te koop aangeboden vanaf 132.000 euro, exclusief BTW", voegt Lepez er nog aan toe.

Op het gelijkvloers zijn er winkelruimtes voorzien.

Kijkdag

De Nieuwe Haard organiseert op zaterdag 10 september een kijkdag tussen 10 en 14 uur, met alle info over de aankoopmogelijkheden. (MDVR)

Zo zal de sociale nieuwbouw in de Wijnstraat en Kegelkaai eruitzien.
Ronny De Coster Zo zal de sociale nieuwbouw in de Wijnstraat en Kegelkaai eruitzien.