Sluit de zomer af met Foodtruck Festival

Roeselare houdt van foodtrucks. Dat werd afgelopen zomer al bewezen met het MUNT Streetfood Festival, waar achtduizend bezoekers hun buikje kwamen rondeten, en het succesvolle Food On Wheels op de Notelaerewijk. Maar drie maal is scheepsrecht en dus kan iedereen dit weekend de zomer op een appetijtelijke manier afsluiten op het rondreizende HAP Foodtruck Festival. "HAP brengt 25 foodtrucks mee en tovert het stadspark in de Sint-Sebastiaansstraat om tot een sfeervol openluchtrestaurant", weet toerismeschepen Bart Wenes (CD&V). "Het faat om een foodtruck festival dat Vlaanderen rondreist en Roeselare contacteerde om hier hun voorlaatste stop van de zomer te houden. HAP is een gezinsvriendelijk feest met lekker eten en smakelijke drankjes, maar ook akoestische muzikanten, dj's en veel animatie en entertainment. Het stadspark moet vooral een echte broedplaats zijn voor sociaal contact dankzij gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes, ..."

Je kunt het HAP Foodtruck Festival nu vrijdag, zaterdag en zondag gratis bezoeken van 12 uur tot middernacht. Op zondag sluit HAP om 22 uur. Meer info op hapfestival.be. (CDR)

Thomas Ameye, Jan Degryse, Silla Callewaert, Daisy Roels en schepen Bart Wenes smullen van een lekker hapje uit deze foodtruck.
Jos Bogaerts Thomas Ameye, Jan Degryse, Silla Callewaert, Daisy Roels en schepen Bart Wenes smullen van een lekker hapje uit deze foodtruck.