Wendy Van Wanten zakt af naar Truiense Roxy

Wendy Van Wanten komt zondag naar De Roxy en brengt er haar grootste hits tijdens een gezellige matinee.
Kristof Ghyselinck Wendy Van Wanten komt zondag naar De Roxy en brengt er haar grootste hits tijdens een gezellige matinee.
Buiten is het al enkele dagen koud, maar op zondag 10 november stijgt de temperatuur in De Roxy gevoelig. Wendy Van Wanten komt langs en brengt er haar grootste hits tijdens een gezellige matinee om 15 uur.

”Elk jaar proberen we een bekende zanger of zangeres naar De Roxy te halen”, vertelt Gunter Reniers van De Roxy. “Zo waren eerder al Micha Marah, Margriet Hermans, Jimmy Frey, Luc Caals, Conny Neefs en Marc Dex te gast. Zij zorgen voor een mooie afwisseling tussen ons aanbod van – meestal komische – theaterstukken. Van pop tot klassiek, van schlager tot musical, Wendy kan het allemaal. Dat bewijst ze nu al bijna 30 jaar op de Vlaamse podia en op de televisie. We zijn dan ook enorm fier dat Iris (of Wendy) zondag in vol ornaat in onze Roxy te zien en te horen zal zijn.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.