Vrouw (75) sterft onder kraanmachine in Sint-Truiden

Een 75-jarige vrouw werd dodelijk getroffen door een kraan bij de werken rond de markt van Sint-Truiden.
Borgerhoff Een 75-jarige vrouw werd dodelijk getroffen door een kraan bij de werken rond de markt van Sint-Truiden.
Op de Groenmarkt in Sint-Truiden is deze voormiddag omstreeks 10.15 uur een 75-jarige vrouw het slachtoffer geworden van een dodelijk ongeval. Ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouwekerk kwam de vrouw onder een kraanmachine terecht toen ze de weg overstak. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De kraanmachinist was op het moment van het ongeval aan het werk in het centrum van Sint-Truiden waar verschillende wegenwerken plaatsvinden.

De politie kwam onmiddellijk ter plaatse en zette een perimeter af. Het parket van Limburg stuurde een verkeerskundige om het ongeval verder te onderzoeken. De dienst slachtofferbejegening zorgde voor ondersteuning van de omstaanders die het ongeval zagen gebeuren.

In een persbericht laat het stadsbestuur van Sint-Truiden weten dat het dit tragische ongeval betreurt en meeleeft met de familie van het slachtoffer.

Borgerhoff
Borgerhoff
Borgerhoff
Borgerhoff
Borgerhoff
Borgerhoff3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • MARIE Raets

    Sterkte aan de getroffen familie.

  • Marlies Schoefs

    Sterkte

  • Eva Vandenbon

    Verschrikkelijk, mijn medeleven aan de familie.