Vechtpartij ontaardt in politieke discussie

Enkele leden van Sterk
Karolien Coenen Enkele leden van Sterk
De verkiezingscampagne in Sint-Truiden wordt beenhard uitgevochten. Na de hele heisa rond Danny Boffin is er nu een vechtpartij waarbij Frederic Sengier, kandidaat van de lokale partij Sterk bij betrokken zou zijn. Of was het zijn schoonbroer?

Zondag heeft er zich na de wedstrijd Anderlecht - Sint-Truiden een vechtpartij voorgedaan waarbij de schoonbroer van Frederic Sengier  en Sebastien Melotte zouden betrokken zijn. Frederic Sengier is tussen beiden  gekomen om de kemphanen te scheiden. Het hele voorval zou draaien om het minderjarige lief van de reeds 21 jarige Sebastien Melotte.

Frederic is enkel tussengekomen om beide kemphanen uit elkaar te halen. Hij heeft hier niets mee te maken. Dit verhaal is te gek voor woorden.

Peter De Herdt, één van de acht getuigen

Getuige

Peter De Herdt is één van de acht getuigen en is formeel. “Frederic is enkel tussengekomen om beide kemphanen uit elkaar te halen. Hij heeft hier niets mee te maken. Dit verhaal is te gek voor woorden. Hopelijk heeft de politie spoedig de beelden van dit voorval zodat alles duidelijk wordt.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.