Truiense DDC danst in het Sportpaleis voor Rode Neuzen Dag XL

Voor de flasmob werd de Truiense DDC uitgenodigd door choreograaf Roy Julen.
RV Voor de flasmob werd de Truiense DDC uitgenodigd door choreograaf Roy Julen.
Rode Neuzen Dag XL vindt aanstaande vrijdag plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Talrijke BV’s zullen een liveperformance geven voor ruim 25.000 toeschouwers. Voor de flasmob werd dit jaar de Truiense DDC uitgenodigd door choreograaf Roy Julen. Maar liefst 60 dansers zullen er het beste van zichzelf geven.

“Zo kunnen we bij  Davinia’s Dance Complex ook ons steentje bijdragen aan het goede doel dat lokale schoolprojecten steunt die jongeren mentaal en fysiek sterker maken”, vertelt Davinia Janssens. “Onze dansschool voelt zich vereerd en trots dat we dit mogen meemaken. Dit is de droom van iedere danser en het is een mooie danservaring. Ik ben nu al trots op iedereen en Roy Julen en de VTM-productie enorm dankbaar voor het vertrouwen in de danskwaliteit van Davinia’s Dance Complex."

Geweldige ervaring

Emma De Keersmaecker (14), één van de dansers, kan niet wachten totdat het vrijdag is. “Ja, dat wordt een geweldige ervaring, hé”, vertelt Emma. “Dansen tussen al dat volk in het Sportpaleis, wie kan dat zeggen. Maar ik vind het ook belangrijk dat we tegelijkertijd stilstaan bij de jongeren die zich minder goed in hun vel voelen. Dat we daar op zo’n manier aandacht aan schenken, dat maakt deze ervaring voor mij alleen maar nog meer bijzonder.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.