STVV-supporters razend om foto Casper De Norre met ‘anti Sint-Truiden’ sticker

Casper De Norre met het bewuste plaatje.
RV Casper De Norre met het bewuste plaatje.
Een foto waarop Casper De Norre een sticker toont met daarop ‘anti Sint-Truiden’ zorgt voor heel wat beroering bij STVV-supporters. Het regende zondagnamiddag dan ook verbolgen reacties van STVV-supporters. De Norre heeft zich al op zijn Facebookpagina geëxcuseerd.

Casper De Norre verliet STVV begin januari en trok naar KRC Genk, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.  Ondanks de vele pogingen van de clubleiding om de jonge Herkenaar langer aan de club te binden, koos De Norre toch voor Genk. De club en de supporters wensten hem in januari nog het allerbeste toe in zijn carrière en dankten hem voor zijn uitstekende inzet de afgelopen seizoenen. Maar vandaag kan De Norre op veel minder sympathie rekenen van de STVV-supporters. Op de site van de Truiense internetkrant Truineer.be die de foto als eerste postte, regende het verbolgen en boze reacties.

Niet goed bij nagedacht

“Ik was gisteren in mijn vrije tijd op de match Brighton-Bournemouth”, reageert een geschrokken Casper De Norre. “Daar waren ook supporters die op de foto wilden met mij en Dries. Op één van de foto’s moest ik een sticker vasthouden. Ik heb er niet goed bij nagedacht en ben gewoon op de foto gegaan. Dom van mij om dat te doen. Het getuigt van weinig respect richting de ploeg waar ik ben gevormd en gegroeid. Ik besefte pas na de foto dat ik daardoor mensen kan schofferen die dit niet verdienen en mij altijd gesteund hebben. Ik heb me laten meeslepen, en biedt mijn excuses aan voor deze misplaatste foto.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eddy Vandersmissen

    Denk niet dat De Norre het warm water heeft uitgevonden !!!