Sint-Truiden blaast Bizlocator nieuw leven in:
online tool die bedrijfsvastgoed centraliseert

Sint-Truiden vernieuwt voor minstens vijf jaar de overeenkomst met Bizlocator.
Morpho Vastgoed Sint-Truiden vernieuwt voor minstens vijf jaar de overeenkomst met Bizlocator.
Sint-Truiden vernieuwt voor minstens vijf jaar de overeenkomst met Bizlocator. Dat is een online instrument waarmee ondernemers bedrijfsvastgoed aan elkaar ter beschikking kunnen stellen. Binnenkort wordt ook alle nodige regelgeving via deze tool ontsloten.

Sint-Truiden gaat verder met Bizlocator. Dat is beslist op de gemeenteraad van maandag 29 april. Bizlocator is een initiatief van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren. Het digitale platform bundelt alle bedrijfsvastgoed (winkel- en horecapanden, industriegronden, pop-ups en bedrijvencentra) in één gebruiksvriendelijke online tool. De module is een handig hulpmiddel voor ondernemers op zoek naar bedrijfslocaties.

Regelgeving gecentraliseerd

“Momenteel maken een zestal vastgoedondernemers uit de regio hier gebruik van. Maar met de nieuwigheden die er komen, is er zeker groeimarge. Zo integreren we binnenkort een functie, aan de hand waarvan de zoekende ondernemer te weten kan komen of zijn activiteit op de gekozen locatie wel toegelaten is, welke subsidies er van toepassing zijn, enzovoort. Op die manier wordt regelgeving voor ondernemers ook gecentraliseerd”, zegt schepen van Lokale economie Jo François (N-VA).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.