Exclusief voor abonnees

Restorecensie Bistro Zutt (***): Nog wat werk aan... maar veelbelovend!

Mine Dalemans
 Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Aan de Groenmarkt van Sint-Truiden heeft Willem Daems, voorheen souschef in restaurant Aan de Kerck, zijn eigen restaurant ZUTT geopend. Daems deed bakken ervaring op in de betere restaurants, zoals Magis en Clos St. Denis. Met ZUTT, wat staat voor Zet U en Tast Toe, wil hij een ongedwongen wereldse twist brengen aan de tijdloze klassiekers uit het Vlaamse en Franse culinaire erfgoed.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.