Pastabar Tom Boonen is gesloten... maar zou spoedig in een nieuw jasje heropenen

Pastabar Roberta is voorlopig gesloten
DSS Pastabar Roberta is voorlopig gesloten
Pastabar Roberta, de Truiense horecazaak van Tom Boonen, is tijdelijk gesloten. Dat wordt gemeld via een A4'tje tegen het raam. Hoewel vorige week nog bleek dat de zaak het moeilijk heeft, wordt meteen ook een heropening aangekondigd, en dat in een nieuw jasje.

Anderhalf jaar nadat Tom Boonen in hartje Sint-Truiden de deuren opende van ‘Roberta Pastabar’, sputtert de motor. “Het gaat momenteel inderdaad moeilijk”, erkende Paul De Geyter vorige week al in onze krant. Hij is naast manager van Boonen ook medevennoot van het familierestaurant, waar de authentieke Italiaanse keuken centraal staat. “De reden? De vele wegenwerken in de binnenstad. Geen mens die hier nog geraakt.”

Tom Boonen in zijn pastabar, al zou hij daar naar verluidt niet zo heel vaak meer te zien zijn.
BELGA Tom Boonen in zijn pastabar, al zou hij daar naar verluidt niet zo heel vaak meer te zien zijn.

In de Truiense horecawereld werd evenwel al langer gefluisterd dat het lang niet goed ging met de pastabar, en daar zouden wegenwerken volgens meerdere tongen niets mee te maken hebben. Tom Boonen zelf was er niet vaak te zien, maar het probleem lag — opnieuw naar verluidt — bij slecht management. De voormalige topsporter stond voor dat laatste niet zelf in. 

Uitbaters Roberta en Filippo Catania waren er alleszins het hart van in toen het verhaal van de problemen in ‘hun’ pastabar in onze krant verscheen. Al tonen zij zich inmiddels klaar om een nieuwe stap te zetten — afwachten welke dat zal zijn.

BELGA3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Cooks

    BV's denken blijkbaar steeds dat hun naam alleen al volstaat om succes te verzekeren.

  • Lieve Bols

    Een BV en horeca dat werkt niet want die kennen er niets van. Dat was ook zo bij Kompany zijn zaak op de Groenplaats in Antwerpen. De Flamingo Bar van Tanja Dexters is ook een grote flop. Zal ook niet lang bestaan. Spijtig.

  • johanneke li

    mensen moeten doen waar ze goed in zijn, dan boek je success, blijf van de rest af... ik kan niet begrijpen dat media zo graag gratis reclame maken voor al dat lullig gedoe...