Kandidaat Onderofficieren stellen zich donderdag voor aan het grote publiek

Tijdens deze militaire plechtigheid wordt de nieuwe lichting studenten kandidaat-onderofficieren voorgesteld aan het grote publiek.
RV Tijdens deze militaire plechtigheid wordt de nieuwe lichting studenten kandidaat-onderofficieren voorgesteld aan het grote publiek.
Traditioneel wordt donderdag de nieuwe promotie kandidaten van de Koninklijke School voor Onderofficieren, Campus Saffraanberg, plechtig voorgesteld met een militaire parade op de Grote Markt van Sint-Truiden. Deze militaire plechtigheid wordt opgeluisterd door de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht.

Tijdens de militaire plechtigheid wordt de nieuwe lichting studenten kandidaat-onderofficieren voorgesteld aan het grote publiek. De plechtigheid wordt opgeluisterd door de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht onder leiding van Kapitein Kapelmeester Matty Cilissen. Het strak gechoreografeerde defilé wordt traditioneel bijgewoond door heel wat familieleden en kennissen van de kandidaat-officieren, die uit alle hoeken van het land komen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.