Jonge dj (23) overleden na arbeidsongeval met schaarlift

Emile aan het werk als DJ.
Jump and Bass. Emile aan het werk als DJ.
De 23-jarige man uit Heers die vorige week levensgevaarlijk gewond raakte bij een arbeidsongeval, is zaterdag aan zijn verwondingen bezweken. 

Emile Ottenbourgs was woensdag aan het werk bij vleesverwerkend bedrijf aan de Lichtenberglaan in Sint-Truiden. Hij raakte daar gewond tijdens werken in één van de koelcellen. Bij het verplaatsen van een hoogtewerker kwam het slachtoffer plots vast te zitten tussen het toestel en de poort van de koelcel. Zijn collega’s snelden hem ter hulp en konden hem naar beneden halen.

De brandweer snelde met een ambulance en een MUG-team ter plaatse. De 23-jarige jongeman werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht, maar daar kon hulp niet meer baten. Een controleur van de arbeidsinspectie kwam het ongeval onderzoeken.

Drum and Bass

Zaterdag hielden vrienden één minuut stilte tijdens een feestje. Emile was dj en had een liefde voor drum and bass, en betekende veel in de elektronische muziekwereld. “We zijn geschokt, Emile was een zeer talentvolle jongen", klinkt bij Jump and Bass, een drum and bass-concept waar Emile bij betrokken was. “Hij was een goede event manager, en betekende veel in het wereldje. We gaan hem ongelooflijk missen.”

Op sociale media regent het sinds zaterdag aan steunbetuigingen aan de familie en aan zijn vriendin die hij achterlaat. Ook één van zijn beste vrienden én DJ Rien deelde een bericht op Facebook. “Deze wereld is niet eerlijk, nog veel te jong was je. Je bent mijn rechterhand. Ik blijf actief in deze wereld en bij Jump and Bass, wat we samen zijn begonnen. Ik weet dat jij het zo wil. Bedankt voor alles.”

Brandweerpost Sint-Truiden en een MUG team snelden ter plaatse
Toon Royackers Brandweerpost Sint-Truiden en een MUG team snelden ter plaatseReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.