Gezin heeft inboedel terug (maar vissen overleefden verhuis niet)

Patrick en Karla bij hun leeg aquarium.
Foto Borgerhoff Patrick en Karla bij hun leeg aquarium.
Patrick Engelbos, zijn vrouw Karla en hun dochtertje Zoë hebben gisteren eindelijk hun inboedel naar hun nieuw appartement kunnen verhuizen.

Na een geschil over de betaling reed een verhuisfirma vorige vrijdag weg met hun meubels, kleren en zelfs een aquarium met zestig vissen. "Eindelijk kunnen we nu fatsoenlijk wonen. Ik eis een schadevergoeding voor de dood van onze vissen", zegt Patrick.


De advocaat van het gezin bereikte gisteren een akkoord met de verhuisfirma. "Woensdagnamiddag hebben ze al onze spullen netjes afgeleverd voor een bedrag van 490 euro", aldus Patrick.

Zestig vissen dood

Over hun aquarium met vissen is het laatste woord echter nog niet gezegd. "Onze zestig vissen hebben de verhuis niet overleefd. Het waren warmwatervissen die een goede filtering en temperatuur van het water nodig hebben om te overleven. Het water was echter heel troebel geworden en er was geen beweging meer te zien", vertelt Karla. "Volgens de dierenspeciaalzaak waren zij samen toch zo'n 215 euro waard dus daar wil ik zeker een schadevergoeding voor", besluit Patrick.


(WVB)