Familiedagen bij DronePort

De ideale gezinsuitstap: laat je kinderen zich vergapen aan vliegtuigen die over Brustem Airport vliegen. Kijk wat drones in de nabije toekomst voor ons zullen doen. 
2018/12/21, Sint-Truiden, Belgium. Opening Droneport. In picture:
Benoit De Freine 2018/12/21, Sint-Truiden, Belgium. Opening Droneport. In picture:

Bij helder weer kan je spectaculaire demonstraties meemaken. Bemande en onbemande vliegtuigen in diverse groottes, types en vormen kleuren het Truiense luchtruim. Nog nooit gevlogen in een helikopter? Neem plaats in een hefschroefvliegtuig  en vlieg als een libelle over Sint-Truiden.  Bezoekers krijgen de kans om zelf een drone te besturen en uiteraard een kijkje te nemen in het gebouw waar intussen een vijftiental innovatieve bedrijven uit de drone- en luchtvaartindustrie een onderkomen vonden.

Ontdek de toekomst van aerospace-technologie op zaterdag 9 en zondag 10 februari. Bemande en onbemande innovaties wachten je tussen 13u en 18u op bij DronePort, het Europese dronebelevingscentrum van België.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.