Belangrijke nutswerken in de Plankstraat

De nutswerkzaamheden aan de Groenmarkt worden momenteel afgerond. Vanaf volgende week gaan de werken voort in de Plankstraat.
Nutswerken in de Plankstraat
RV Nutswerken in de Plankstraat

“Onder voorbehoud van gunstige weers- en werkomstandigheden, zal dit zo’n vijf weken in beslag nemen. Zolang is de werfzone niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer”, zegt het stadbestuur. 

Tot eind juni of begin juli zal je vanuit de Ridderstraat bijgevolg niet naar de Plankstraat kunnen rijden. De Ridderstraat wordt dan vanaf de Hamelstraat doodlopend. De Plankstraat in- en uitrijden kan via het kruispunt met de Stenaertberg, Clement Cartuyvelsstraat en Houtmarkt. Tijdens de duur van de werken geldt er met andere woorden plaatselijk dubbelrichtingsverkeer in de Plankstraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.