Academie Haspengouw Beeld steunt vzw Het Berrefonds

De Academie Haspengouw Beeld zette ook dit jaar weer tal van acties op om Music for Life te steunen. Dit jaar zamelden ze geld in ten voordele van Het Berrefonds, een vzw die het rouwproces van jonge gezinnen bij het verlies van een kindje ondersteunt.

De leerkrachten en studenten bundelden hun krachten en organiseerden in de maand december drie acties om geld in te zamelen. Voor de lekkerbekken werd er een week lang verse speculaas gebakken en verkocht. Er werden ook drie unieke ontwerpen gezeefdrukt op canvastassen. De ideale materiaaltas.

Kunstveiling

“De laatste actie was de kunstveiling. Leerlingen van de volwassenenateliers en leerkrachten schonken werken om te veilen. Daarnaast hebben ook Hugo Duchateau en Kim Duchateau enkele mooie werken geschonken. Dankzij leerkrachten, leerlingen en sympathisanten van de academie is er een bedrag van 1.700 euro verzameld.” zegt directeur Eric Goossens.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.