Exclusief voor abonnees

“Papa heeft voor ons gevochten als een leeuw”: na 11 weken coma is Christophe (46) eindelijk weer herenigd met zijn dochters

Christophe ‘de Witte’ Koopmans lag 11 weken in coma. Nu verblijft hij in het revalidatiecentrum in Pellenberg en poseert hij samen met zijn vrouw en dochters Enrique (l.) en Camille (r.).
Mine Dalemans Christophe ‘de Witte’ Koopmans lag 11 weken in coma. Nu verblijft hij in het revalidatiecentrum in Pellenberg en poseert hij samen met zijn vrouw en dochters Enrique (l.) en Camille (r.).
“Vecht alsjeblieft tegen het coronavirus, papa. Doe dit voor ons!” Zo klonk de hartenkreet van Camille (17) en Enrique (16) begin april. Hun vader, de 46-jarige Christophe ‘de Witte’ Koopmans, lag toen al eventjes in coma. Een coma die maar liefst 11 weken zou duren. Sinds enkele weken is hij aan de beterhand. “Eindelijk is ons gezinnetje weer compleet”, klinkt het bij Enrique.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Vandenbranden

  Veel beterschap ,goed herstel en blijven doorbijten Christophe vanwege je kamergenoot Peter in UZ Leuven gr

 • David Van Petegem

  11 weken in coma en al rechtstaan? Chapeau. Ik heb 'maar' 10 weken in coma gelegen in 1983 en ik heb 9 jaar moeten revalideren.

 • Jos Koen

  Mooi gezin ben ook zeer blij voor jullie vertel nu jullie vrienden hoe erg het voor vader was jezelf ook niet te vergeten, zodat ze bij de volgende feestjes eens nadenken en weten wat er kan gebeuren.

 • Franciscus Vander Elst

  Franciscus Vander Elst Ik heb vier weken in coma op intensieve gelegen in UZ Leuven gevolg ik kon niet meer spreken niet meer gaan geluk na die maand kreeg ik terug eten en dat heeft er mij doorgeholpen. Dan nog een maand alleen op een kamer en dan zes maand revalidatie. ik wens je een spoedig herstel.

 • Freddy Demey

  Tof en blij dat je weer thuis bent. Heb een vriend die 9 weken in coma was en nu ook aan het revalideren is en mag zondag de eerste keer een dag naar huis. Verzorg je goed en familie steun de papa