Zwembad Wildersportcomplex voor onbepaalde tijd gesloten door losgekomen tegels

Tegels in het zwembad van het Wildersportcomplex komen los.
rv Tegels in het zwembad van het Wildersportcomplex komen los.
Het zwembad in het Wildersportcomplex in Zuun blijft voor onbepaalde tijd dicht nadat er tegels loskwamen in het bad.

“Door onvoorziene herstellingswerken blijft het zwembad in het Wildersportcomplex in Zuun langer gesloten dan gepland”, laat het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw weten. “Tijdens de onderhoudswerken van vorige week werd de temperatuur van het water verlaagd. Na het opnieuw opwarmen van het water, werd op maandagochtend 30 december vastgesteld dat er zowel in de breedte als in de lengte van het zwembad tegels loszaten of gebroken waren. De precieze oorzaak is nog niet gekend. Vast staat dat het zwembad om veiligheidsredenen niet gebruikt kan worden zolang de tegels niet hersteld zijn.” 

Daarom gaat het zwembad niet open op 3 januari 2020 zoals gepland maar blijft het tot nader order gesloten. “De betrokken sportverenigingen werden reeds verwittigd. Het bestuur stelt alles in het werk, rekening houdend met de feestdagen, om de noodzakelijke herstellingen in de komende dagen te laten uitvoeren. Van zodra er meer duidelijkheid is over de uitvoeringstermijn zal de nieuwe openingsdatum bekend gemaakt worden”, klinkt het nog.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.