VIDEO. Vuilniswagen van Net Brussel kantelt op druk kruispunt in Ruisbroek

Een vuilniswagen van Net Brussel kantelde vanavond op de Humaniteitslaan, ter hoogte van het kruispunt met de Verlengde Stallestraat. Een van de inzittenden diende bevrijd te worden door de brandweer. Hij en twee andere inzittenden werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog niet duidelijk. De chauffeur kwam kort na 19 uur uit de richting van de op- en afritten van de R0 gereden en draaide af richting de Humaniteitslaan. Mogelijk raakte de truck de borduur waardoor de volgeladen wagen kantelde. Een getuige zou meegedeeld hebben dat de bestuurder niet te snel reed.

De brandweerzone Vlaams-Brabant West en de Brusselse brandweer kwamen ter plaatse om de inzittenden uit hun benarde positie te bevrijden. Het trio werd onder begeleiding van een MUG-team afgevoerd naar het ziekenhuis, maar hun leven zou gelukkig niet in gevaar zijn. De weg kon pas rond 22 uur volledig vrijgegeven worden.

Mozkito
Mozkito
MozkitoReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.