Twee daders van home invasion in Sint-Pieters-Leeuw opgepakt

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
In Sint-Pieters-Leeuw vond dinsdagochtend een home invasion plaats. De lokale en federale politie konden twee daders arresteren. Er zou niemand gewond geraakt zijn.

De locatie en omstandigheden van de home invasion (een inbraak waarbij de daders de bewoners bedreigen en eventueel knevelen red.) zijn nog onduidelijk. Het onderzoek is in handen van het parket Halle-Vilvoorde. “Twee daders van een home invasion werden gezocht en konden uiteindelijk opgepakt worden”, laat parketwoordvoerder Gilles Blondeau kort weten. Meer informatie kan voorlopig nog niet worden gegeven. De lokale politiezone Zennevallei kreeg bij de zoekactie naar de daders bijstand van een helikopter van de federale politie. De bewoner of bewoners zouden geen zware verwondingen hebben opgelopen.

Later meer.

De helikopter die dinsdagvoormiddag boven Sint-Pieters-Leeuw hing.
Mozkito De helikopter die dinsdagvoormiddag boven Sint-Pieters-Leeuw hing.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.