Toneel Vlezenbeek speelt 'Boter bij de vis'

Vlezenbeek

De cast van Boter bij de vis is klaar voor de première, eind november.
rv De cast van Boter bij de vis is klaar voor de première, eind november.
De ticketverkoop voor 'Boter bij de vis', een voorstelling van Toneel Vlezenbeek, is begonnen. 

In het hilarische stuk worden de lotgevallen van Eric Swets gevolgd. Hij raakt verstrikt in een web van leugens wanneer hij ten onrechte allerlei uitkeringen en tegemoetkomingen ontvangt, en daar van af wil geraken. Het toneelstuk van Michael Cooney wordt in Vlezenbeek geregisseerd door Michel Van Onsem. 

De productie wordt georganiseerd door Davidsfonds Vlezenbeek, samen met KWB Vlezenbeek en CC Coloma. Er zijn opvoeringen op donderdag 29 november (20 uur), vrijdagen 23 en 30 november (20 uur), zaterdagen 24 november en 1 december (20 uur) en zondagen 25 november en 2 december (15 uur). Kaarten kosten 10 euro en zijn te reserveren via www.tickets.roodfluweel.be/toneelvlezenbeek. Het toneelstuk wordt opgevoerd in de Merselborre in Vlezenbeek.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.