Philippe Gilbert en co strijken zondag neer in Sint-Pieters-Leeuw voor slotetappe Binckbank Tour

De gemeente is klaar om de wielerkaravaan van de Binckbank Tour te ontvangen.
rv De gemeente is klaar om de wielerkaravaan van de Binckbank Tour te ontvangen.
Op zondag 18 augustus start de zevende en laatste etappe van de Binckbank Tour in Sint-Pieters-Leeuw. Na de start volgt een tweede doortocht in het centrum waar een tussensprint wordt georganiseerd.

De renners trekken daarna vanuit Sint-Pieters-Leeuw naar de finish in Geraardsbergen; een rit van 178.6 km. Het startevenement van de laatste etappe speelt zich volledig af in en rond het gemeentehuis. Vanaf tien uur kunnen de wielerfans de renners verwelkomen in de Nieuwenhovenlaan. Om 12.15 uur starten de renners ter hoogte van het gemeentehuis. Automobilisten moeten wel rekening houden met omleidingen. Vanaf 7 uur tot 14 uur is het centrum voor alle verkeer afgesloten, tussen 9 uur en 13 uur geldt een verkeersverbod langs het volledige parcours. Het volledige programma, samen met het parcours, de pendeldiensten en de impact op de mobiliteit is hier www.sint-pieters-leeuw.be/binckbanktour. te vinden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.