Motard verongelukt op parking Ruisbroek

Het ongeval gebeurde bij het verlaten van het parkeerterrein langs de R0 in Ruisbroek.
Mozkito Het ongeval gebeurde bij het verlaten van het parkeerterrein langs de R0 in Ruisbroek.
Bij een ongeval op de Buitenring in Ruisbroek is woensdagnacht een vijftiger uit Anderlecht om het leven gekomen.

Het was een politiepatrouille die omstreeks 3.15 uur het lichaam en de motorfiets van de man ontdekte. Het slachtoffer was net voor het verlaten van het parkeerterrein langs de snelweg tegen een betonblok gebotst. Hoe dit kon gebeuren, is niet duidelijk. De agenten vroegen meteen een ziekenwagen en een MUG-team ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat.

Het parket Halle-Vilvoorde werd naar eigen zeggen niet op de hoogte gebracht van het ongeval. Er werd van hieruit dus ook geen verkeersdeskundige ter plaatse gestuurd. Of een ander parket zich over het ongeval gebogen heeft, is niet duidelijk.

Update: Het parket Halle-Vilvoorde laat vrijdag weten wel op de hoogte te zijn gebracht. Er werd evenwel geen verkeersdeskundige aangesteld. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.