Mosselfestijn voor nieuwe lokalen KLJ brengt duizenden euro’s op

Het mosselfestijn dat KLJ Vlezenbeek samen met de Landelijke Gilde organiseerde heeft een pak geld opgebracht voor de inrichting van de nieuwe lokalen.
rv Het mosselfestijn dat KLJ Vlezenbeek samen met de Landelijke Gilde organiseerde heeft een pak geld opgebracht voor de inrichting van de nieuwe lokalen.
De Landelijke Gilde en de KLJ van Vlezenbeek organiseerden samen een mosselfestijn en dat werd een groot succes. Er werd maar liefst 7.489 euro ingezameld. Het geld zal gebruikt worden om de nieuwe lokalen van de KLJ in te richten.

De KLJ in Vlezenbeek heeft dringend een nieuwe stek nodig en het gemeentebestuur zal ook nieuwe lokalen bouwen maar de KLJ zal zelf geld moeten zoeken voor de inrichting van de lokalen. Verschillende leiders en gewezen leiders staken de koppen bij mekaar en richtten dit jaar de werkgroep KLJ Bouw op. De werkgroep zal verschillende acties en evenementen organiseren.

De Landelijke Gilde Vlezenbeek hielp de KLJ door samen het groot mosselfestijn te organiseren. Deze samenwerking sloeg aan en het mosselfestijn werd dus een enorm succes dat alle verwachtingen overtrof. Beide verenigingen willen volgend jaar opnieuw samen werken om een tweede editie van het mosselfestijn te organiseren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.