Jeldert De Peyper wordt opnieuw herdacht met feestje en tornooi ‘Jelle Cup 5-5’

Familie en vrienden van Jeldert De Peyper organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei voor de vijfde keer de Jelle Cup 5-5.
rv Familie en vrienden van Jeldert De Peyper organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei voor de vijfde keer de Jelle Cup 5-5.
Familie en vrienden van Jeldert De Peyper organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei voor de vijfde keer de Jelle Cup 5-5. De twintiger overleed op 5 mei 2014 na een verkeersongeval in Halle. Om hem te herdenken wordt sindsdien een voetbaltornooi georganiseerd voor het goede doel en dat evenement is nu uitgegroeid tot een tweedaagse. 

Vrijdagavond is er al vanaf 17 uur een after-work met een lounge en een foodtruck maar ook gezellige muziek. Om 20 uur treedt de fanfare Blast’em op. Op zaterdag is er dan de Jelle Cup 5-5 met vanaf 9 uur tot 18 uur het tornooi maar ook randanimatie, een lekkere barbecue en muziek. Op het middaguur is er een optreden van Shunk en vanaf 18 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Er worden dan ook truitjes van bekende voetballers geveild voor het goede doel. Een optreden van coverband Basement Noises vanaf 19 uur en een fuif met dj Pippe, dj Guido en For The Record sluiten het evenement af. Alles vindt plaats op de terreinen van voetbalclub KV Brucom in de Pijnbroekstraat in Sint-Pieters-Leeuw. De opbrengst gaat dit keer naar het Rode Kruis van Sint-Pieters-Leeuw en de ploegen Gummiekits en Nidasjtere die deelnemen aan de 1.000 kilometer van Kom Op Tegen Kanker.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.