Jaar vertraging voor heraanleg van ‘zwarte punten’ op N6: Grote werken starten pas in maart 2020

In mei vorig jaar werd het huis op de hoek van de Georges Wittouckstraat gesloopt voor de heraanleg van het kruispunt.
Mozkito In mei vorig jaar werd het huis op de hoek van de Georges Wittouckstraat gesloopt voor de heraanleg van het kruispunt.
Op maandag 19 augustus kunnen nutsmaatschappijen eindelijk aan de slag om voorbereidende werken uit te voeren aan de kruispunten van de N6 met de Georges Wittouckstraat en de Olmenlaan. 

Tot eind september worden de nutsleidingen opnieuw aangelegd. De eerste drie weken wordt er gewerkt op de rijweg richting Brussel en het verkeer zal in die periode in die richting over een rijvak kunnen rijden in beide richtingen. De laatste drie weken wordt alles omgekeerd. Vanaf eind september tot maart 2020 worden de huizen aangesloten op de nieuwe leidingen. Pas dan kan de echte heraanleg van de kruispunten starten. Dat is een jaar later dan gepland, want oorspronkelijk wilde het Agentschap Wegen en Verkeer al halverwege dit jaar met de eigenlijke herinrichting starten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.