Fotografiestudenten COOVI tonen mooiste beelden tijdens expo ISO2020

Studenten Fotografie van de campus COOVI tonen in Brussel nog tot en met 19 januari hun mooiste beelden in Espace Vanderborght in Brussel.
COOVI Studenten Fotografie van de campus COOVI tonen in Brussel nog tot en met 19 januari hun mooiste beelden in Espace Vanderborght in Brussel.
Studenten Fotografie van de campus COOVI tonen in Brussel nog tot en met 19 januari hun mooiste beelden in Espace Vanderborght in Brussel. ‘Exhibition ISO2020’ presenteert het recente werk van twintig enthousiaste fotografen uit Brussel en omgeving. 

Elke fotograaf heeft zijn of haar interesses, manier van kijken en beleven en dat levert een unieke signatuur op voor elk van hen. “ISO2020 brengt daardoor een boeiende staalkaart van de hedendaagse fotografie, gaande van verstilde beelden tot intieme portretten, van aandacht voor beweging, reportage tot het verkennen van nieuwe perspectieven”, klinkt het. 

De fotografen die tentoon stellen zijn Barbara Honnay, Brigitte De Clercq, Christine De Proft, Elisabeth Semal, Erik van Cauter, Inge Pappaert, Jan Van Criekinge, Joost Fonteyn, Karin Vanbeneden, Katrin Peeters, Mark Baetens, Michel Philips, Michel van Rhijn, Nicole Cambré, Patricia Grobben, Peter Bellemans, Rony de Schepper, Sofie Mordyck, Werner Roelandt en Youri Dirkx. De tentoonstelling kan bezocht worden vanaf zaterdag 11 januari tot en met zondag 19 januari van 11 uur tot 20 uur op de derde en vierde verdieping van Espace Vanderborght in de Schildknaapstraat 50 in Brussel.