Eerste outdoorfestival Cabane in Laekelinde

De organisatoren van Cabane kijken uit naar hun eerste housefestival.
Foto Mozkito De organisatoren van Cabane kijken uit naar hun eerste housefestival.
Het technoconcept Silent Beats slaat zijn vleugels uit. Dit weekend organiseren de bevriende deejays voor het eerst een outdoorfestival, genaamd Cabane.

Op 15 augustus kunnen houseliefhebbers terecht aan de Laekelinde in Sint-Pieters-Leeuw voor Cabane. Een gloednieuw concept van de organisatoren van Silent Beats. "Al is er een verschil tussen beide feestjes", klinkt het bij de mannen. "Silent Beats is eerder een harder technofeestje. Cabane, daarentegen, richt zich meer op deephouse en funky muziek."


Het publiek kan op het outdoor feestje niet alleen terecht voor zomerse muziek. Er zijn ook cocktails, een barbecue en ijsjes. "We hebben ook nog een paar andere verrassingen. Maar die houden we voorlopig nog geheim. Maar alles is tot in de puntjes verzorgd."


En dat is ook te merken aan de sterke line-up. Cabane opent om 12 uur en sluit af om middernacht. De toegang is gratis. Iedereen is welkom aan de Laekelinde, Lotstraat 6 in Sint-Pieters-Leeuw. Meer info op de Facebookpagina www.facebook. com/SilentBeatsBE.


(KVLA)Video