Doodsoorzaak van man (57) die overlijdt in wagen voorlopig onduidelijk

Ook het labo kwam ter plaatse op zoek naar sporen en onderzocht onder andere de Audi waar in de man werd aangetroffen.
Mozkito Ook het labo kwam ter plaatse op zoek naar sporen en onderzocht onder andere de Audi waar in de man werd aangetroffen.
Er wordt vrijdag een autopsie uitgevoerd op het lichaam van de man die donderdagnamiddag levenloos werd teruggevonden in zijn wagen in de wijk Negenmanneke in Sint-Pieters-Leeuw.

Het gaat om een 57-jarige Albanese man. “Hij werd in de namiddag door zijn zoon in de wagen aangetroffen”, zegt woordvoerster Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde. De hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar hij bleek al overleden. “Het labo en een wetsarts zijn ter plaatse gekomen en ’s avonds zijn het parket en een onderzoeksrechter ook nog afgestapt”, aldus Vercarre. “Er wordt vandaag een autopsie uitgevoerd. De doodsoorzaak is nog niet duidelijk. De feiten speelden zich af op de parking van bouwbedrijf Cit Blaton op de Pierre Walkiersstraat in Sint-Pieters-Leeuw.

UPDATE 17.30 uur: Het parket Halle-Vilvoorde laat weten dat ook de autopsie nog geen sluitende doodsoorzaak heeft opgeleverd en dat het onderzoek verder wordt gezet.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim Offermans

    Désiré Van Nieuwenhuyzen, men zoekt nog steeds manschappen bij de politie.

  • Dick van Aggelen

    Kan natuurlijk door overhitting komen.

  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    Doodsoorzaak onduidelijk en "een 57-jarige Albanese man." Een afrekening uiteraard, veel verder moet je niet zoeken.