Brukom Bikes heropent deze week als eerste Fiets!-filiaal van de buurt

David Abrams zal met Robin Van Goethem het filiaal van Fiets! in Sint-Pieters-Leeuw leiden.
rv David Abrams zal met Robin Van Goethem het filiaal van Fiets! in Sint-Pieters-Leeuw leiden.
Fietsenzaak Brukom Bikes wordt een filiaal van Fiets! Colruyt Group nam die keten onlangs over en door de omvorming naar Fiets!-vestiging opent zo de eerste winkel van die keten in onze buurt.

Brukom Bikes is gevestigd langs de Bergensesteenweg in het Leeuwse gehucht Brukom en bestaat tien jaar. Eigenaar Rik Abrams besliste nu om de fakkel door te geven aan de mensen van Fiets!. Het personeel van Brukom Bikes kan wel gewoon aan de slag blijven.

Fiets! Is een fietsenwinkelketen met intussen twaalf vestigingen dat onder het moederbedrijf Colruyt Group opereert. Rik Abrams gaat met pensioen maar zijn zoon David zal met Robin Van Goethem het filiaal leiden.

“Deze opportuniteit kwam op het ideale moment” aldus CEO Michel Verhaeren van Fiets! “Fiets! heeft nog geen winkel in deze belangrijke buurt waar ook Colruyt Group gevestigd is. Deze overname is dan ook een win-win situatie voor beide partijen. De kans is groot dat het aantal Fiets!-winkels in de toekomst nog verder uitgebreid zal worden”.

Dit weekend is er een openingsweekend gepland in de vestiging en kunnen onder andere e-bikes uitgetest worden op een testparcours.

De gevel van de fietsenzaak in Brukom is alvast in het typische Fiets!-groen aangepast.
rv De gevel van de fietsenzaak in Brukom is alvast in het typische Fiets!-groen aangepast.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.