Bestuur Landelijke Gilde overhandigt mooie cheque aan Karlien Devoghel voor Kiekafobee en Boven De Wolken

Karlien Devoghel kreeg een cheque van 1.000 euro voor de goede doelen die ze steunt met haar deelname aan de Dodentocht.
rv Karlien Devoghel kreeg een cheque van 1.000 euro voor de goede doelen die ze steunt met haar deelname aan de Dodentocht.

Het bestuur van de Landelijke Gilde van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem overhandigde een cheque aan Karlien Devoghel. Ze stapte eind vorige week de Dodentocht uit en zamelde zo geld in voor de vzw’s Kiekafobee en Boven De Wolken. Die organisaties hielpen haar beste vrienden Ilse Leyssens en Steve Van Nechel toen hun zoontje Cas aan een stofwisselingsziekte leed. Kleine Cas verloor de strijd maar om hem te eren besloot Karlien een actie te organiseren om de organisaties te steunen. De Landelijke Gilde besloot een financieel steentje bij te dragen en voorzitter Luc Basteleus trok samen met enkele andere leden van het bestuur maandagavond naar Karlien om de cheque te overhandigen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.