Als je Paul Severs aan de polonaise krijgt, dan zit je eerste single goed

Mozkito
Normaal organiseert hij schlagerfeestjes, maar gisteren stond Bart Anneessens Cops (23) zelf achter de microfoon. Samen met Trisha kreeg hij café De Zuunbeek - inclusief Paul Severs - aan de polonaise.

Leeuwenaar Bart koos het café in de wijk Negenmanneke uit om er zijn single 'Wat is het fijn' voor te stellen. Dat nummer nam hij samen met Trisha op in de Hallround Studios van Christophe Severs, de zoon van Paul. "Ik hoop dat het liedje een mooie plaats haalt in de Vlaamse hitlijsten, en op radio en televisie te horen zal zijn", aldus Bart. "Maar ik hoop vooral dat de mensen zich hier amuseren. Daar is het me vooral om te doen."

Mozkito

Schlagerfeestjes

Anneessens Cops maakte enkele maanden geleden nog zijn zangdebuut met "'Vive la vie', dat hij inzong met Zanger Bart. De prille zangcarrière van de student vloeit voort uit die andere bezigheid: schlagerfeestjes organiseren. Hij haalt immers al enkele jaren grote Vlaamse artiesten naar Sint-Pieters-Leeuw. "Alleen al dit jaar organiseer ik zeven feestjes", vertelt de zanger. "Stilzitten kan ik niet. Dit is dan ook de perfecte hobby voor mij."


De single 'Wat is het fijn' wordt gratis uitgedeeld in Sint-Pieters-Leeuw, maar zal tegen betaling ook online terug te vinden zijn. (BKH)