Zeven kandidaat-voorzitters CD&V stellen zich voor in Sint-Niklaas

De Sint-Niklase partijafdeling verwelkomt de zeven kandidaat-voorzitters van CD&V.
RV De Sint-Niklase partijafdeling verwelkomt de zeven kandidaat-voorzitters van CD&V.
De zeven kandidaat-voorzitters van CD&V zijn op bezoek geweest bij de lokale partijafdeling in Sint-Niklaas.

Bij CD&V zijn er zeven kandidaten om de nationale voorzitter te worden. Zij kwamen allemaal naar Sint-Niklaas het voorbije weekend, voor een ontmoeting met de lokale partijafdeling. “We wilden dat onze leden de kans kregen om de kandidaat-voorzitters en hun visie voor de partij te leren kennen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zich naar een van de provinciale gespreksavonden te begeven. Als waardering voor het lidmaatschap en het engagement van onze leden brachten wij de nationale en provinciale kandidaat-voorzitters daarom naar Sint-Niklaas”, klinkt het.

Het werd een interessante voormiddag voor de leden, met de kandidaat-voorzitters Sammy Mahdi, Vincent Van Peteghem, Joachim Coens, Katrien Partyka, Walter De Donder, Christophe Vermeulen en Raf Terwingen. Wie van hen de nieuwe CD&V-voorzitter wordt, zal op 18 november bekendgemaakt worden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.