XMAS XL in een bomvolle Don Boscokerk

145 koor- en orkestleden stonden er op het podium.
Herman Keppens 145 koor- en orkestleden stonden er op het podium.
De Don Boscokerk in Sint-Niklaas was vorige zondag helemaal uitverkocht voor de dertiende editie van XMAS XL. 145 koor- en orkestleden stonden er op het podium.

De Don Boscokerk zat zondag stampvol voor XMAS XL, het initiatief van harmonie deKunstvrienden, waarbij er telkens met een aantal gastkoren een fijn kerstprogramma wordt gebracht. Dit jaar waren er honderd stemmen uit het Waas Koor Consonant, het Ceciliakoor en Belcanto. Samen met het orkest van deKunstvrienden stonden er maar liefst 145 musici op het podium. Deze keer werd het concert opgedragen aan 50 jaar Cultuurraad van Sint-Niklaas.

Volgend jaar, op 20 december 2020, zullen De Minnezangers en Maakeblijde uit Zele het volgende XMAS XL-koor vormen, samen met Sint-Gregorisgild uit Sint-Niklaas. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.