Workshops robots bouwen en space camp: nieuw in aanbod Vrije Ateliers

JVS
De Vrije Ateliers zetten in op vaardigheden van de toekomst met een nieuw STEM-aanbod voor kinderen. Zij kunnen er in de vakantie met wetenschap en techniek aan de slag tijdens ateliers ‘Robots bouwen’ en ‘Space camp’.

De Vrije Ateliers bouwt het vakantie-aanbod voor kinderen verder uit. “Al enkele seizoenen kunnen kinderen hier leuke wetenschappelijke proeven doen. Nu starten we met nog meer STEM-workshops. Met die workshops maken kinderen in hun vrije tijd al spelend en op een niet-schoolse manier kennis met wetenschap en techniek. Ze worden begeleid door enthousiaste STEM-docenten van vzw Geckolab en Space4Youth”, klinkt het.

De komende zomervakantie kunnen meisjes en jongens van 8 tot 14 jaar inschrijven voor de cursus ‘Robots bouwen’. In het najaar volgt dan de workshop ‘Space camp’ voor tieners van 10 tot 12 jaar.

Info: Vrije Ateliers, Rode Kruisstraat 25 in Sint-Niklaas, www.vrijeateliers.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.