Wie heeft Yvonna Franssens (88) gezien? “Ze heeft dringend medische zorgen nodig”

Bejaarde vrouw verdwenen uit psychiatrisch ziekenhuis in Sint-Niklaas

Yvonna kan verward overkomen en heeft dringend medische zorgen nodig, meldt de politie in een opsporingsbericht.
Federale politie Yvonna kan verward overkomen en heeft dringend medische zorgen nodig, meldt de politie in een opsporingsbericht.
Politie en parket zijn op zoek naar Yvonna Franssens. De 88-jarige vrouw verliet vrijdagvoormiddag om 10 uur de instelling Sint-Lucia in de Ankerstraat in Sint-Niklaas. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Yvonna is 1,60 meter groot en normaal gebouwd. Ze heeft grijs haar en ziet er verzorgd uit. De vrouw is nog goed te been. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een halflange bordeaux jas, een donkere broek en zwarte schoenen. Ze had ook een grijze muts op en had een rode handtas bij. De vrouw kan verward overkomen en heeft dringend medische zorgen nodig, meldt de politie in een opsporingsbericht.

Wie Yvonna Franssens nog gezien of weet waar ze is, wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 30300 of via dit antwoordformulier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.