Weekend van de Klant: ook zondag zetten nog 90 winkels de deuren open

JVS
Ook zondag zetten in Sint-Niklaas nog een 90-tal lokale handelaars hun deuren open in dit ‘Weekend van de Klant’, tussen 14 en 18 uur. 

Het weer is niet van de partij vandaag, maar toch hopen vele lokale handelaars in Sint-Niklaas dat bezoekers toch nog eens de winkelstraten opzoeken. Ook vandaag is het immers nog het ‘Weekend van de Klant’.

In de stadskern zijn er 88 deelnemende winkels, in Belsele 5 en in Sinaai 2. In heel wat deelnemende winkels zijn er attenties, kortingen en speciale acties voor klanten. “De bezoekers van de winkels een extra in de watten leggen, daar gaat het om. De stadskern wordt ook fijn aangekleed in herfstthema. Er valt heel wat te beleven en de handels- en horecazaken zetten hun beste beentje voor”, klinkt het bij centrummanager Nele De Klerck. In Sint-Niklaas nemen dubbel zo veel handelaars deel als vorig jaar.

Tijdens het hele Weekend van de Klant krijgen klanten ook dubbele Oh-punten. “Dat is dubbel zo veel voordeel voor onder meer parkeertickets, bij de Casino, in het zwembad of in de Siniscoop.” 
Zondag zijn de winkels open van 14 tot 18 uur. Info: www.ontdeksintniklaas.be. 

JVS
JVSReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.