Warmste Kalender te kijk in Dorpshuis Sinaai

RV
De Warmste Kalender, ten voordele van de Special Art Foundation, wordt tentoongesteld in het Dorpshuis van Sinaai.

Zeven vriendinnen die het synchroonschaatsen als passie delen, brachten in september een bijzondere kalender uit. Een artistieke kalender is het geworden, over de breekbaarheid van hun vriendschap in deze weinig gekende maar intrigerende ploegsport, en ook een ‘warme’ kalender want de opbrengst gaat naar de vzw Special Art Foundation. Die organisatie organiseert het Special Art Festival, dat kunstenaars met een maatschappelijke kwetsbaarheid een podium geeft.

De vrienden van Special Art Foundation, KVG Sinaai en de vzw Sinaai Leeft zetten de kalender te kijk in het Dorpshuis van Sinaai, van vrijdag 16 november tot en met zondag 18 november. De originele kalenderfoto’s worden dan, samen met foto’s die de kalender niet haalden, op groot formaat tentoongesteld. Dat weekend is de kalender er ook te koop voor 15 euro. De kalender heeft een gelimiteerde oplage van duizend exemplaren.

De tentoonstelling van de kalender start vrijdag 16 november om 20 uur met een officiële voorstelling. Op zaterdag 17 en zondag 18 november zijn de foto’s te bezichtigen van 10 tot 12.30 uur en van 14 tot 17 uur.

Lees meer: Zeven synchroonschaatsters maken ‘Warmste kalender’  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.