Walk&Talk in bib over werken bij AZ Nikolaas

JVS
Op dinsdag 5 februari is er opnieuw een ‘Walk&Talk’-event in de bibliotheek in Sint-Niklaas. Deze keer komt Valérie Vermeersch van AZ Nikolaas uiteenzetten wat je precies moet doen om bij AZ Nikolaas aan de slag te gaan.

‘Walk&Talk’ is een gratis informatie- en netwerkbijeenkomst voor mensen die ander werk zoeken of een carrièreswitch overwegen. Een professionele gastspreker licht telkens een bepaald thema toe en nadien is er tijd om ervaringen en tips met elkaar te delen bij een kop koffie. ‘Walk&Talk’ is gratis en wordt op regelmatige basis in de bibliotheek op het Hendrik Heymanplein georganiseerd, telkens op dinsdagvoormiddag van 10 tot 12 uur. 
Op de volgende ‘Walk&Talk’ is Valérie Vermeersch van AZ Nikolaas de spreker van dienst. Zij komt vertellen over het Wase ziekenhuis en vooral over wat er precies van je wordt verwacht om bij AZ Nikolaas aan de slag te gaan. 

Walk&Talk is een initiatief van de bib in samenwerking met het Welzijnshuis en de VDAB. Na het informatieve deel krijgt iedereen de kans om bij een kopje koffie na te praten, ervaringen te delen, tips uit te wisselen of vragen te stellen aan de gastspreker. Vooraf inschrijven kan, maar gewoon langskomen, is ook mogelijk. Walk&Talk vindt plaats van 10 tot 12 uur in de bib op het Hendrik Heymanplein 3 in Sint-Niklaas. Meer informatie: bibliotheek@sint-niklaas.be, tel. 03/778.34.00. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.